Home / Blog / Eten & Drinken bij Beachhouse Hotel

Eten & Drinken bij Beachhouse Hotel

– Update 14/12/2020 –

Hoe zit het eigenlijk met eten en drinken, nu alle horeca dicht is? Op deze pagina (die we steeds updaten) informeren we je graag over de opties en mogelijkheden.

Ontbijt op bed

Het ontbijt wordt geserveerd als afhaalontbijt, om mee te nemen naar je hotelkamer. Prima excuus voor een ontbijt op bed!

Doordeweeks
Het ontbijt wordt op een dienblad geplaatst die je binnen een afgesproken tijdslot kunt ophalen.

Weekenden
(Afhaal)ontbijtbuffet in een tijdslot. Je ontvangt je eigen dienblad en handschoenen op de kamer met instructie.

Afhaalmenu voor gasten

We zijn een speciale samenwerking aangegaan met chef-kok Nicolas, die op vrijdag, zaterdag én tijdens de kerstvakantie de lekkerste gerechten bereidt in onze keuken! Alle maaltijden worden als afhaalmaaltijd geserveerd, om van te genieten op je eigen kamer.
Bekijk onze Specials pagina om het actuele aanbod te bekijken.

Afhalen en bezorgen in Zandvoort aan Zee

De meeste restaurants bieden nu afhaal- en bezorgdiensten aan. Zandvoort heeft met Scharrie ook een geweldig lokaal afhaal- en bezorgplatform! Leuk is dat er geen commercieel belang achter het platform zelf zit en je de lokale ondernemers dus echt steunt.

Voor aanbevelingen kun je altijd terecht bij ons team, maar we hebben er alvast een paar op een rijtje gezet:

• Waarschijnlijk toch wel de koning onder de afhaalmaaltijden: pizza! Wij tippen die van La Fontanella, alleen af te halen! Mamma mia wat lekker…

• Visliefhebbers mogen strandpaviljoen Thalassa niet overslaan; niet alleen kun je hier de meest verse vis bestellen, ze hebben ook een vismarkt! Leuk om even rond te kijken en een lekkere haring of koude visschotel mee te nemen.

• Opwarmen met een kaasfondue? Bij Drank en spijslokaal “de Meester” kun je maar liefst uit drie verschillende varianten kaasfondue kiezen! Je kunt zowel afhalen als bestellen.

• Toe aan een stevige strandwandeling? In 20 minuten loop je naar De Haven van Zandvoort waar je kunt opwarmen met een lekkere warme chocomelk of snack to-go!

 

Ideale plek voor een staycation

Genoeg opties dus om het toch te genieten van een veilige staycation aan de kust! Want hoe fijn is het om in deze toch wel ‘bijzondere’ tijd waarin we veel binnen zitten, even te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen? Met honderden kilometers uitgestrekt strand pal voor de deur kun je bij Beachhouse Hotel heerlijk uitwaaien. Ook zitten er maar liefst twee grote natuurgebieden in de directe omgeving: het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en de Amsterdamse Waterleidingduinen, beiden goed voor ontelbare uren wandel- en fietsplezier, waarbij het soms zelfs voelt of je het rijk alleen hebt!

Bij Beachhouse Hotel hebben we daarnaast extra maatregelen genomen om je verblijf zo veilig en aangenaam mogelijk te maken. Neem een kijkje op onze speciale corona-pagina voor meer informatie.

Ook een staycation bij Beachhouse boeken? Bekijk onze kamers en kom lekker even ‘niksen’ en relaxen aan het strand.

Boek je vakantie aan zee

Boek je vakantie aan zee