Home / Blog / Aquarama Beachclub organiseert Britse proeverij tijdens British festival

Aquarama Beachclub organiseert Britse proeverij tijdens British festival

British festival bij Aquarama Beachclub

Het British Festival is terug: van 6 tot 8 juli 2018 beleef je Zandvoort aan Zee in Britse sferen. Ontdek het beste uit de Britse keuken, bewonder Britse winkeletalages, doe mee met Britse sporten en spellen op het strand of bekijk optredens in het centrum. Ook het circuit staat in het teken van het British Festival met het British Race Festival. Onderdeel is de Classic Car Parade door het dorp. Genoeg te doen dus! Ook Aquarama Beachclub, gevestigd in het Beachhouse Hotel, doet mee.

Britse kazen & wijnen

Engeland en met name de productie van kazen ondergaan een positieve ontwikkeling. Boeren werken samen en delen kennis om de mooiste kazen te produceren. Dit willen wij je graag laten proeven. Zondag 8 juli organiseren wij daarom in samenwerking met Wijn aan Zee in Aquarama Beachclub, gevestigd in het Beachhouse Hotel, een unieke proeverij met prachtige Britse kazen en bijpassende Engelse wijnen. Tijdens de proeverij kun je natuurlijk genieten van het fantastische uitzicht op zee.

Geef je opDe proeverij start om 17:30 uur. Je kunt je opgeven bij:

Kristi Gansner via wijnaanzee@gansnerlotte.nl of bel 06-25425318.
Laura Scholten via lscholten@beachhouse.nl of bel 06-51938314.
De entree bedraagt €15,- per persoon. Graag zien we je dan, aan de Boulevard Barnaart 59e in Zandvoort.

Aquarama Beachclub Zandvoort

Een jaar geleden opende het Beachhouse Hotel haar deuren. Voor Zandvoort een historisch moment, want er was al 22 jaar geen nieuw hotel in de populaire badplaats bijgekomen. Inmiddels vindt je in het pand naast 26 luxe kamers ook de Aquarama Beachclub. Deze ruimte is beschikbaar voor bruiloften, zakelijke evenementen en private feesten en partijen. Meer informatie vind je hier.

Boek je vakantie aan zee

Boek je vakantie aan zee