Home / Blog / Evenementen mei 2018: zomer in Zandvoort aan Zee

Evenementen mei 2018: zomer in Zandvoort aan Zee

Evenementen in Zandvoort aan Zee

Het hele jaar door worden in Zandvoort aan Zee feesten, markten en andere evenementen georganiseerd. We zetten elke maand de leukste voor je op een rijtje, zodat je alles uit je verblijf bij het Beachhouse Hotel kunt halen!

Mart Visser The Take Over

Altijd al eens een kijkje willen nemen in de wereld van Haute Couture? In Zandvoort kan ‘t! Deze zomer zijn het Raadhuis van de gemeente en het Zandvoorts museum namelijk het exclusieve domein van kunstenaar en couturier Mart Visser. Mart presenteert op verrassende wijze zijn nieuwste Haute Couture collectie aan het publiek. Burgemeester Niek Meijer van Zandvoort draagt op 2 mei de spreekwoordelijke sleutel van het gemeentehuis tijdelijk over aan Mart; het startsein voor ‘Mart Visser – The Take-over’.

Data: 2 mei tot en met 1 juli | Locatie: Raadhuis Zandvoort en Zandvoorts Museum | Openingstijden: woensdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur. | Toegang: €3.

Jazz in Zandvoort

Ook op muzikaal gebied valt er genoeg te beleven in Zandvoort en omgeving. Natuurlijk kun je de hele zomer strandfeesten bezoeken in Bloemendaal en Zandvoort, en biedt ook Haarlem een uitgebreid cultureel programma. Maar ben je een echte jazzliefhebber, ga dan voor ‘Jazz in Zandvoort’. Dit is een initiatief van bassist Eric Timmermans dat hij startte in november 2002. In Theater De Krocht geniet je op 13 mei van jazzmuziek en aansluitend kun je een hapje eten. Let wel op: er is plek voor maximaal 200 bezoekers, dus reserveren is noodzakelijk.

Datum en tijd: 13 mei, 14:30 – 16:30| Locatie: Theater De Krocht | Tickets: € 15.

Jumbo Racedagen ‘driven by Max Verstappen’

Tijdens het Pinksterweekend is het weer tijd voor de Jumbo Racedagen ‘driven by Max Verstappen’. Hét familie-event voor fans van F1, want Max Verstappen komt op zondag (20 mei 2018) en maandag (21 mei 2018) met een Red Bull Racing Formule 1 bolide in actie voor een aantal spectaculaire demonstraties. Ook coureurs Daniel Ricciardo en David Coulthard bezoeken het event. Dat wordt een onvergetelijk dagje uit!

Data en tijden: 19 mei – 21 mei | Locatie: Circuit Park Zandvoort | Tickets: kinderen €27,50, volwassenen €55.

Zandvoort A-live

Elke zomer organiseert Strandpaviljoen Mango’s Beach Bar tweemaal Zandvoort A-live. Genieten van de zon met een vers gemaakte mojito in je hand en dansen in het zand… dat ultieme zomergevoel wacht op je! Toegang tot dit zomerse festival op het strand van Zandvoort is gratis. Doen dus.

Datum en tijd: 20 mei, 16:00 – 23:59| Locatie: Strandpaviljoen Mango’s Beach Bar en Bruxelles aan Zee | Toegang: gratis.

Strandhotel: Beachhouse Hotel Zandvoort

Tijdens een verblijf in ons Beachhouse Hotel kun je genieten van een dagje luieren aan zee, maar er is dus nog veel meer te doen in Zandvoort. Mocht je vragen hebben over een verblijf in ons strandhotel tijdens evenementen in de buurt, neem dan gerust contact met ons op. Naast de luxe ingerichte kamers en diverse faciliteiten die wij aanbieden, geven wij u ook graag tips zodat kunt genieten van de ultieme vakantie aan zee!

Boek je vakantie aan zee

Boek je vakantie aan zee