Home / Blog / Evenementenkalender Zandvoort aan Zee: leuke activiteiten in de maand augustus!

Evenementenkalender Zandvoort aan Zee: leuke activiteiten in de maand augustus!

Evenementen in de zomer bij Beachhouse Hotel

Het hele jaar door worden in Zandvoort aan Zee feesten, markten en andere evenementen georganiseerd. We zetten elke maand de leukste voor je op een rijtje, voor een onvergetelijke tijd aan zee bij het Beachhouse Hotel!

Struinen over Place du Têrtre

Op 5 augustus (11.00 – 17.00) bezoek je de kunstmarkt Place du Têrtre waar je kunstenaars daadwerkelijk aan het werk ziet, op ’t Kerkplein in Zandvoort! Je kunt er een nieuw werk voor aan de muur aanschaffen of keramiek, bronzen beeldjes, zilveren sieraden of prachtige brocante artikelen verzamelen. Ook aan versnaperingen is gedacht: er staan diverse kraampjes met biologische voedingsproducten en Franse worstjes op de markt.

Gezellige Amsterdamse avond

Een Oer-Hollandse avond beleven? Op 11 augustus is het weer Amsterdamse avond in het centrum van Zandvoort aan Zee. De avond begint om 20:00 uur, dus je kunt de nodige uren meezingen met Amsterdamse krakers en andere klassiekers. Er staan podia in de Haltestraat, op het Dorpsplein en op het Kerkplein. Het is een van de drukst bezochte festivals van Zandvoort, dus dat belooft veel goeds!

Evenementen Circuit van Zandvoort

Ook voor de autosportliefhebbers is augustus een goede maand. In het weekend van 17 tot en met 19 augustus vindt namelijk de ADAC GT Masters plaats. Er staat een groot startveld vol stoere GT3 supercars van de ADAC GT Masters op je te wachten! En op 25 en 26 augustus kunnen fans van Alfa Romeo hun hart ophalen, wanneer bijzondere Alfa Romeo auto’s op het circuit te bewonderen zijn. Meer informatie vind je op de website van Circuit Zandvoort.

Strandfeest bij Haven van Zandvoort

De organisatie Letz Party organiseert deze zomer vier strandfeesten voor 30-plussers bij de Haven van Zandvoort, strandafgang nr. 9 in Zandvoort. Op 4 augustus en 1 september kun jij er nog bij zijn! Met de voetjes van de vloer op het grote terras van het strandpaviljoen met uitzicht op zee. Vooral als je van Disco & Dance Classics houdt, mag je ’t feest niet missen. De avond start om 19:30 uur en gaat door tot middernacht.

Strandhotel: Beachhouse Hotel Zandvoort

Na een enerverende dag aan de kust, kom je bij Beachhouse Hotel helemaal tot rust. Kom jij deze zomer nog voor een vakantie naar de kust? Bekijk dan hier onze mogelijkheden. En mocht je vragen hebben over een verblijf in ons strandhotel tijdens evenementen in de buurt, neem dan gerust contact met ons op. Naast de luxe ingerichte kamers en diverse faciliteiten die wij aanbieden, geven wij je ook graag tips zodat kunt genieten van de ultieme vakantie aan zee!

Boek je vakantie aan zee

Boek je vakantie aan zee