Home / Blog / Vakantie vieren in Zandvoort aan Zee: dit kun je allemaal doen in september

Vakantie vieren in Zandvoort aan Zee: dit kun je allemaal doen in september

Evenementen Zandvoort aan zee september

Zandvoort aan Zee is een hele diverse vakantiebestemming. De natuurrijke omgeving is prachtig, er valt op culinair gebied veel te ontdekken en ook als cultuurliefhebber hoef je je niet te vervelen. Kom je in september voor een vakantie aan zee naar onze badplaats? Met deze tips wordt jouw tijd bij Beachhouse Hotel onvergetelijk!

Segway Tour

De ideale oplossing wanneer de wind van zee sterk is: een tour op een Segway. In Zandvoort kun je deelnemen aan een tour onder begeleiding van een gids op deze elektrische voertuigen met twee wielen. Natuurlijk krijg je eerst een training, zodat je de Segway goed onder controle hebt. Daarna ben je klaar om de verborgen plekken van de regio op een ontspannen manier te ontdekken!

Haarlem Cultuur Festival

Zandvoort Museum biedt wisselende tentoonstellingen, maar heb je altijd al een bezoekje aan Haarlem willen brengen? Ga dan op 8 & 9 september, wanneer het Haarlem Cultuur Festival plaatsvindt. Het is de opening van het culturele seizoen met optredens, films, workshops en exposities op het gebied van theater, dans, beeldende kunst, muziek en literatuur. Je bent er vanaf Beachhouse Hotel zo!

Jump XL

Op vakantie aan zee met het hele gezin? Een uitje naar Jump XL in Zandvoort zorgt dan vast voor blije gezichten! In de hal vol trampolines kunnen de kids al hun energie kwijt. Freejumpen, flikflaks oefenen op de tumbling lane of een spelletje trefbal op de trampoline, voor vervelen is simpelweg geen tijd. Kunnen jullie mooi even gezellig bijpraten. Ga je liever zelf ook sportief aan de gang? In september kun je goed kitesurfen. De temperatuur is nog aangenaam, de wind vaak wat sterker en de rust op de stranden is teruggekeerd. Neem bijvoorbeeld een lesje bij The Spot.

Oktoberfest

Op zaterdag 29 september organiseert Muziekfestival Zandvoort voor de zesde keer een Oktoberfest. Muziek van gevraagde feestband Rosentaler, bier, bratwurst en pretzels: er wordt voor gezorgd. Wat jij niet mag vergeten is je Dirndl outfit of Lederhosen, waarin je plaats kunt nemen aan de lange tafels, zodat het feest kan beginnen. Het Oktoberfest begint om 20:00 uur op ‘t Raadhuisplein.

Vredestein Super Car Sunday

Blijf een nachtje slapen en bezoek de volgende dag (30 september) de Vredestein Supercar Sunday. De meeste bijzondere exemplaren supercars staan klaar op de speciale showpaddock om bewondert te worden én komen in actie op het circuit!

Strandhotel: Beachhouse Hotel Zandvoort

Na een enerverende dag aan de kust, kom je bij Beachhouse Hotel helemaal tot rust. Kom je binnenkort voor een vakantie naar de kust? Bekijk dan hier onze mogelijkheden. En mocht je vragen hebben over een verblijf in ons strandhotel tijdens evenementen in de buurt, neem dan gerust contact met ons op. Naast de luxe ingerichte kamers en diverse faciliteiten die wij aanbieden, geven wij u ook graag tips zodat kunt genieten van de ultieme vakantie aan zee!

Boek je vakantie aan zee

Boek je vakantie aan zee