Home / Blog / Zomer vieren aan zee: dit kun je doen in Zandvoort in juni!

Zomer vieren aan zee: dit kun je doen in Zandvoort in juni!

Evenementen in de zomer Zandvoort aan zee

Het hele jaar door worden in Zandvoort aan Zee feesten, markten en andere evenementen georganiseerd. We zetten elke maand de leukste voor je op een rijtje, voor een onvergetelijke tijd aan zee bij het Beachhouse Hotel!

Lekker fit: Healthy Lifestyle Beach Event

Kom je met je vriendinnen naar Zandvoort? Dan is het Boost Your Health event op 3 juni wellicht iets voor op jullie to-do list. Het event vindt plaats bij Beachclub Plazand, waar je op het terras kunt genieten van een gezonde lunch en smoothies. Maar natuurlijk pas nadat je een van de sportieve workshops – bijvoorbeeld de Bootcamp van Carlos Lens – hebt gevolgd. Je sluit de dag af op de dansvloer.

Datum & tijd: 3 juni, van 10:30 tot 17:00 uur. Locatie: Beachclub Plazand . Tickets: €19,95.

Struinen over Zomermarkt

De jaarmarkten in Zandvoort behoren tot de grootste van Nederland, handelaren vanuit heel ’t land komen naar de badplaats voor de ruim 300 kramen. Tevens op het programma: straat theater. Je kunt je hier dus gerust een paar uurtjes vermaken. Leuk voor het hele gezin!

Data en tijden: zondag 10 juni, 22 juli & 26 augustus, van 11:00 tot 17:00 uur. Locatie: centrum van de badplaats.

Culinair doen in Zandvoort

Van 22 tot en met 24 juni vindt het ‘lekkerste’ evenement van Zandvoort plaats: Zandvoort Culinair. Op het gezellige gasthuisplein bereiden meer dan 11 restaurants allerlei kleine gerechtjes, die je kunt betalen met ‘Scharrekoppen’. Eén ‘Scharrekop’ vertegenwoordigt 1 Euro, de gerechten kosten maximaal 6 ‘Scharrekoppen’. De deelnemende restaurants vind je hier. Dat wordt genieten!

Datum en tijd: 22 t/m 24 juni, vrijdag 17:00 – 22.30, zaterdag 16:00 – 22.30, zondag 15:00-21:30. Locatie: Gasthuisplein.

Midsummer night festival

In de Scandinavische landen is de midzomernacht na Kerstmis het belangrijkste feest van het jaar. Tijdens dit familiefeest wordt de dag waarop de zon het langst aan de hemel staat en de nacht het kortst is, gevierd. Er worden vreugdevuren ontstoken en meibomen geplant. Nadat de meiboom is geplaatst, wordt eromheen gedanst door jong en oud. Ook in Nederland vieren we ‘t een beetje mee: op 30 juni vindt het Midsummer night Festival op het Raadhuisplein plaats. In de straten van de badplaats wordt volop live muziek gespeeld en gedanst.

Datum en tijd: 30 juni vanaf 20:00 uur. Locatie: Raadhuisplein.

Strandhotel: Beachhouse Hotel Zandvoort

Tijdens een verblijf in ons Beachhouse Hotel kun je genieten van een dagje luieren aan zee, maar er is dus nog veel meer te doen in Zandvoort. Mocht je vragen hebben over een verblijf in ons strandhotel tijdens evenementen in de buurt, neem dan gerust contact met ons op. Naast de luxe ingerichte kamers en diverse faciliteiten die wij aanbieden, geven wij u ook graag tips zodat kunt genieten van de ultieme vakantie aan zee!

Boek je vakantie aan zee

Boek je vakantie aan zee