Wij zijn open! Bekijk onze Covid-19 pagina

GENIETEN AAN ZEEIets te vieren en op zoek naar een romantisch weekend weg in Nederland? Maak er iets speciaals van met ons Celebrate Life arrangement. Vanuit ons boutique hotel in Zandvoort aan Zee loop je zó het strand op. In de zomermaanden plof je zo neer op het strand of bij een van de sfeervolle strandtenten en in het najaar maak je een romantische strandwandeling of ontdek je de duinen. Onze kamers zijn luxe en comfortabel ingericht en de meeste hebben een prachtig uitzicht op zee. We verwelkomen je graag met een lekker glaasje prosecco bij aankomst!Celebrate Life


Knijp er samen even tussenuit! Bij Beachhouse Hotel heb je alle ingrediënten voor een romantisch verblijf aan zee. 

• Twee- of driedaags verblijf bij Beachhouse Hotel

• Feestelijke ontvangst met een glas bubbels

• Ontbijt inbegrepen

• Late check-out o.b.v. beschikbaarheid

• Heerlijk Rituals pakket op de kamer

Let op! Dit arrangement is beschikbaar vanaf 06 september 2020.


LEUK OM TE DOEN!Fietsen

Verken de omgeving van Beachhouse Hotel op de fiets. Verken romantisch Haarlem met zijn twee, ontdek de natuur in de duinen of maak een mooie tocht langs de kustlijn om vervolgens bij een strandtent neer te strijken.

Fietsroutes

UITAGENDA

Er is veel te doen in Zandvoort en omgeving. In de zomermaanden zijn er o.a. leuke feesten bij de strandtenten, Ibiza-markten en er worden diverse evenementen georganiseerd. Het najaar staat in het teken van 'Zandvoort Goes Wild'. Bekijk de event-kalender voor een handig overzicht en plan je verblijf!

op de agenda

Dagje Haarlem

'Buurstad' Haarlem heeft een mooi historisch centrum, met pittoreske straatjes die bol staan van gezellige horeca en bijzondere winkels. Ook zijn er diverse musea te vinden.

tips

Het water in

Romantisch én actief: samen surfen, suppen of kiten! Er zijn diverse surfscholen in Zandvoort aan Zee waar je een board kunt huren of les kunt nemen. Gegarandeerd een leuke dag waarna je sowieso met een voldaan gevoel terugkeert naar je kamer!

meer info

Beachhouse Uitloop

ALGEMENE VOORWAARDEN• Exclusief toeristenbelasting á € 3,- p.p.p.n.

• Het arrangement is boekbaar tot 2 dagen vóór aankomst.

• Het arrangement kan tot 3 dagen voor aankomst kosteloos geannuleerd worden.

• Dit arrangement is beschikbaar vanaf 06 september 2020.


BOEK HET CELEBRATE LIFE PAKKET

Vier het leven aan het strand