Wij zijn open! Bekijk onze Covid-19 pagina

INFORMATIE OVER JOUW VERBLIJFDe gezondheid en veiligheid van onze gasten en teamleden staan altijd bovenaan. Daarom hebben we ons hotel geëvalueerd op veiligheid en waar nodig aanpassingen doorgevoerd. Deze pagina geeft onze huidige en toekomstige gasten inzicht in onze maatregelen en enkele veelgestelde vragen. Onderstaande video geeft een indruk van hoe wij ons hotel ‘1,5 meter-klaar’ hebben gemaakt.


BEKIJK ONZE VIDEO
EEN VEILIG VERBLIJFOntsnap aan de drukte en kom tot rust bij Beachhouse Hotel. Met kilometers uitgestrekt strand direct voor de deur en onze extra (veiligheids-)maatregelen kun je bij ons zorgeloos van je strandvakantie genieten.

AAN HET STRAND

Kilometers uitgestrekt strand dírect voor de deur: Beachhouse Hotel ligt als enige hotel direct aan het strand!

ONTBIJT

Het ontbijt wordt aangeboden als afhaalontbijt. Zo kun je genieten van een ontbijt op bed!

Diner

Chef-kok Nicolas heeft een heerlijk afhaaldiner voor onze gasten gecreëerd (vrij+ zat) om op de kamer van te genieten!

LOOPROUTES

We hebben looproutes gemaakt en diverse signing toegepast zodat je makkelijk je weg kunt vinden en afstand kunt houden.


VEELGESTELDE VRAGENIs  Beachhouse Hotel geopend? 
Ja, Beachhouse Hotel is op een veilige en verantwoorde manier geopend voor gasten. 
Welke maatregelen heeft Beachhouse Hotel genomen tegen covid-19? 
Hygiene 
  • Alle teamleden zijn getraind in verbeterde hygiëne, zowel binnen de persoonlijke hygiëne als in nieuwe reinigingsroutines. 
  • We hebben de frequentie van het schoonmaken en desinfecteren van openbare ruimtes verhoogd. 
   Openbare ruimtes 
  • Bij de receptie hangen spatschermen om onze teamleden en gasten te beschermen.
  • We hebben vloermarkeringen aangebracht om onze teamleden en gasten te helpen sociale afstand te bewaren.
  • Bij binnenkomst attenderen wij gasten erop hun handen te desinfecteren bij onze desinfectiepaal.
Serveert Beachhouse Hotel ontbijt?
Doordeweeks en in het weekend is er een ontbijtbuffet. Hierbij werken we met tijdsloten. Je kunt een tijdslot reserveren tussen 08:00 en 11:00. Tijdens dit tijdslot kun je zelf, in alle rust, je favoriete ontbijt samenstellen. Het ontbijt moet worden genuttigd op de kamer.
Serveert Beachhouse Hotel diner? 
We hebben de handen ineengeslagen met de Franse chef-kok Nicolas, die op vrijdag en zaterdag (+ tijdens de feestdagen) de heerlijkste gerechten in onze keuken bereidt! Alle maaltijden worden als afhaalmaaltijd geserveerd, om van te genieten op je eigen kamer. Voor meer informatie, bekijk onze Specials pagina. De meeste restaurants bieden afhaal- en bezorgdiensten aan. Je kunt maaltijden, drankjes en snacks bestellen via www.thuisbezorgd.nl
Verkoopt Beachhouse snacks & drinken?
Frisdrank, alcoholische drankjes en chips zijn verkrijgbaar bij de receptie. Per 23 oktober mag er vanaf 20:00 uur geen alcohol meer worden verkocht. Dit geldt zowel voor supermarkten, afhaalbestellingen en in hotels. Het consumeren van alcohol mag uiteraard wel nog ná 20:00 uur.
Beschikken alle kamers van Beachhouse Hotel over een minikoelkast? 
Enkel de Junior Suites en Deluxe Suites beschikken over een minikoelkast op de kamer.
Welke maatregelen heeft de regering genomen tegen covid-19? 
Alle maatregelen van de overheid zijn te vinden op de website van het RIVM: https://www.rivm.nl/en/novel-coronavirus-covid-19
Wat betekent dit voor mijn verblijf in Zandvoort? 
Eten en drinken Restaurants, cafés, bars en clubs zijn gesloten. De meeste restaurants bieden afhaalservice en bezorging  Openbaar vervoer Aangeraden wordt het openbaar vervoer zo min mogelijk te belasten voor niet-essentiële reizen. Alle passagiers die ouder zijn dan 12 jaar moeten een niet-medisch gezicht dragen in bussen, trams, veerboten, waterbussen en treinen. De boete voor het niet dragen van een masker bedraagt € 95,00. Winkels Winkelen is mogelijk op afspraak, kijk op de website van de winkel die je wil bezoeken voor meer info en om een afspraak te maken.
Is het dragen van een mondkapje verplicht?
Het dragen van een gezichtsmasker is verplicht in alle openbare ruimtes.
Is het strand geopend?
Ja, het strand is geopend voor publiek, mits de volksgezondheid niet in het geding komt door bijvoorbeeld te drukke stranden.
Kan ik mijn reservering kosteloos annuleren? 
Ik heb rechtstreeks bij Beachhouse Hotel geboekt.
  • De annuleringsvoorwaarden worden weergegeven in uw boekingsbevestiging. Als u uw reservering wilt annuleren, kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@beachhouse.nl. Houd er rekening mee dat er een annuleringsboete van toepassing is als het gratis annuleringsvenster al is verlopen.
  • Ik heb via een reisbureau of online boekingsplatform geboekt. De annuleringsvoorwaarden worden weergegeven in uw boekingsbevestiging. Als u uw reservering wilt annuleren, neem dan direct contact op met uw boekingsaanbieder. Houd er rekening mee dat er een annuleringsboete van toepassing is als het gratis annuleringsvenster al is verlopen.
Hoe kan ik contact opnemen met Beachhouse Hotel? U kunt contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of via de 'chat now'-button op onze website.

TOT SNEL! #STAYSAFEHET BESTE STRANDNIEUWS KOMT VAN ONS

Blijf op de hoogte, laat je e-mailadres achter