Wij zijn open! Bekijk onze Covid-19 pagina

SFEERVOL HAARLEMCombineer je strandvakantie met een stedentrip naar Haarlem! Deze pittoreske stad aan het Spaarne heeft alles in huis: een historisch centrum, beroemde musea, talloze boetiekjes en natuurlijk de Haarlemse hofjes! Niet voor niks is Haarlem al meerdere keren uitgeroepen tot Beste Winkelstad en tot Gastronomische Hoofdstad van Nederland. Rondom de gezellige ‘Grote Markt’ met uitzicht op de middeleeuwse kerk bevinden zich talloze cafés en restaurants. Zoek je een hotel in de omgeving van Haarlem? Haarlem heeft altijd al een bijzondere band gehad met het strand. Vanaf Beachhouse Hotel is het slechts 30 minuten fietsen (langs het mooie Nationaal Park Zuid-Kennemerland) naar Haarlem. Na een dag winkelen en cultuur snuiven in Haarlem geniet je aan het strand bij Beachhouse van de ondergaande zon.Haarlem Experience


Het sfeervolle stadscentrum van Haarlem ligt op fietsafstand van Beachhouse Hotel.
Combineer stad en strand met dit arrangement!

• Twee- of driedaags verblijf bij Beachhouse Hotel

• Ontbijt inbegrepen

• Inclusief fietshuur

Let op! Dit arrangement is beschikbaar vanaf 06 september 2020.


LEUK OM TE DOEN!Fietsen

Verken het prachtige Haarlem op de fiets! Het is een mooie fietstocht langs (of door!) de duinen. Zo kun je prima nog een paar extra bitterballen nemen in de stad...

Fietsroutes

Culinair

Haarlem is al meerdere malen uitgeroepen tot Gastronomische Hoofdstad van Nederland, en niet zonder reden! Rondom de Grote Kerk en de Grote Markt is het moeilijk kiezen tussen alle restaurants, (eet)cafés en terrassen. Met meer dan 200 restaurants en 90+ kroegen biedt Haarlem voor ieder wat wils.

meer info

Cultureel

Haarlem heeft een mooi historisch centrum, met pittoreske straatjes en hofjes. Er zijn diverse musea te vinden, de bekendste zijn het Teylers Museum en het Frans Hals Museum.

overzicht musea

Winkelen

Naast de gastronomie, staat Haarlem ook bekend als leuke winkelstad! Al een aantal jaar op rij is Haarlem verkozen tot beste winkelstad. Je vindt er alle bekende winkels die zou verwachten in een stad, maar ook heel veel leuke boetiekjes en speciaalzaken. Ontdek de 'Gouden Straatjes' voor de meest bijzondere winkeltjes. Juist deze mix maakt Haarlem zo leuk om te shoppen!

meer info

HAARLEM, NETHERLANDS - SEPTEMBER 03, 2017: Canal with boats and old houses at the Spaarne in Haarlem Netherlands

ALGEMENE VOORWAARDEN• Exclusief toeristenbelasting á € 3,- p.p.p.n.

• Het arrangement is boekbaar tot 2 dagen vóór aankomst.

• Het arrangement kan tot 3 dagen voor aankomst kosteloos geannuleerd worden.

• Let op! Dit arrangement is beschikbaar vanaf 06 september 2020.


BOEK JOUW HAARLEM EXPERIENCE

Verken stad en strand in een vakantie