Wij zijn open! Bekijk onze Covid-19 pagina

STRANDVAKANTIETijdens een midweek vakantie in Zandvoort aan Zee ervaar je het echte vakantiegevoel. Deze veelzijdige badplaats heeft alle ingrediënten voor een ultieme strandvakantie: een fijn uitgestrekt strand, prachtige natuur en sfeervolle strandtenten. Het kustplaatsje ligt dicht in de buurt van Haarlem en Amsterdam, en kunnen dus prima met elkaar gecombineerd worden. Zandvoort aan Zee is perfect voor een midweek vakantie, je kunt echt alle kanten op en ook met kids is het een perfecte Nederlandse vakantiebestemming. Bij Beachhouse Hotel overnacht je in comfortabele en moderne kamers direct aan het strand, met nét dat beetje luxe dat je zo hebt verdiend!Midweek Arrangement


Voor een heerlijke strandvakantie in Zandvoort aan Zee boek je ons midweek arrangement. Het enige wat je hoeft te doen is relaxen!

• Driedaags verblijf bij Beachhouse Hotel

• Ontbijt inbegrepen

• Inclusief 1 dag fietshuur

Let op! Dit arrangement is beschikbaar vanaf 06 september 2020.


LEUK OM TE DOEN!Fietsen

Verken de omgeving van Beachhouse Hotel op de fiets. Verken romantisch Haarlem met zijn twee, ontdek de natuur in de duinen of maak een mooie tocht langs de kustlijn om vervolgens bij een strandtent neer te strijken.

Fietsroutes

Evenementen

Er is veel te doen in Zandvoort en omgeving. In de zomermaanden zijn er o.a. leuke feesten bij de strandtenten, Ibiza-markten en er worden diverse evenementen georganiseerd. Het najaar staat in het teken van 'Zandvoort Goes Wild'. Bekijk de event-kalender voor een handig overzicht en plan je verblijf!

uitagenda

Dagje Haarlem

'Buurstad' Haarlem heeft een mooi historisch centrum, met pittoreske straatjes die bol staan van gezellige horeca en bijzondere winkels. Ook zijn er diverse musea te vinden.

tips

Natuur

Spot wild, wandel of fiets door de duinen achter Beachhouse Hotel. Er zijn maar liefst 2 grote natuurgebieden in de directe omgeving: het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en de Amsterdamse Waterleidingduinen.

meer info

karsten-wurth-WBsEX3KZPd4-unsplash

ALGEMENE VOORWAARDEN• Exclusief toeristenbelasting á € 3,- p.p.p.n.

• Het arrangement is boekbaar tot 2 dagen vóór aankomst.

• Het arrangement kan tot 3 dagen voor aankomst kosteloos geannuleerd worden.

• Dit arrangement is beschikbaar vanaf 06 september 2020.


BOEK ONS MIDWEEK ARRANGEMENT

Klaar om te relaxen aan het strand?