Wij zijn open! Bekijk onze Covid-19 pagina


Weleens gedacht aan een midweek vakantie in Zandvoort aan Zee?Dicht bij Haarlem en Amsterdam ligt het heerlijke Zandvoort aan Zee. Deze zeer veelzijdige badplaats (ook bij velen bekend van het racecircuit en de Formule 1 Grand Prix) is kleinschalig en biedt een variatie van een fijn uitgestrekt strand, natuur en sfeervolle strandtenten.

Bij het kiezen van een vakantie in Nederland is een midweek vakantie Zandvoort aan Zee zeer aan te raden. Het is een badplaats geschikt voor stellen, vrienden, oudere echtparen en kinderen. Jong en oud dus, en voor ieder wat wils. Flaneer over de 5 kilometer lange boulevard of ga lekker relaxen bij één van de hippe strandtenten. Zandvoort aan Zee is een prachtige plek waar je je een midweek goed kunt vermaken!Wat te doen tijdens een midweek in Zandvoort aan Zee?Tijdens zo’n midweek aan de Nederlandse kust is het onmogelijk om je te vervelen. Naast het uitstrijken van je handdoek voor een tropische ‘bakken-op-het-strand-dag’, kun je over de boulevard wandelen naar het nabijgelegen plaatsje Bloemendaal aan Zee. Onderweg kom je verschillende viskarren tegen waar je van een heerlijk visje geniet.

Daarnaast heeft Zandvoort een heleboel gezellige strandtenten waar je terechtkunt voor muziek, eten en een drankje. Tussen de verschillende strandtenten, vind je ook enkele speeltuinen. Ideaal als je je midweek in Zandvoort aan Zee met kinderen door wilt brengen. Maak een citytrip naar het historische Haarlem of ga fietsen door de duinen.

Ook heeft Zandvoort aan Zee een gezellig en klein centrum met een autovrij deel. Wandel dus ook zeker even langs de kerk, door de sfeervolle winkelstraten en langs het historische raadhuis. Genoeg te doen dus!

STRANDTENTEN

Zandvoort aan Zee heeft tal van sfeervolle strandtenten voor drankjes, lunch en diner, maar ook feesten!

DUINEN

Fiets of wandel door de duinen die Zandvoort aan Zee omringen. Wie weet spot je wel een hert!

Haarlem

Breng een bezoek aan Haarlem voor een dagje cultuur, gastronomie of goed winkelen.

WATERSPORT

Ook actievelingen komen aan bod in Zandvoort: surfen, kiten of suppen - het kan allemaal!Verblijf direct aan het strandUiteraard zijn er in Zandvoort aan Zee verschillende accommodaties waar je kunt verblijven. Wat dacht je ervan om tijdens jouw zomerse midweek Zandvoort in een prachtig boutique hotel aan het strand te verblijven? Beachhouse Hotel is het enige hotel in Zandvoort dat direct aan het strand ligt. Dit maakt zo’n midweek Zandvoort helemaal uniek. Het hotel heeft stijlvolle maar knusse uitstraling. Deze combinatie zorgt voor een ervaring die je nergens anders krijgt. Daarnaast is Beachhouse Hotel helemaal corona-proof.

Verblijf direct aan het strandUiteraard zijn er in Zandvoort aan Zee verschillende accommodaties waar je kunt verblijven. Wat dacht je ervan om tijdens jouw zomerse midweek Zandvoort in een prachtig boutique hotel aan het strand te verblijven? Beachhouse Hotel is het enige hotel in Zandvoort dat direct aan het strand ligt.

Dit maakt zo’n midweek Zandvoort helemaal uniek. Het hotel heeft stijlvolle maar knusse uitstraling. Deze combinatie zorgt voor een ervaring die je nergens anders krijgt. Daarnaast is Beachhouse Hotel helemaal corona-proof gemaakt, zoals te zien in de video!Boek jouw midweek vakantie aan zee!Het hotel is zeer eenvoudig te bereiken. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer. We bezorgen je graag een onvergetelijke tijd tijdens je midweek vakantie in Zandvoort aan Zee!

Superior Seaside room nieuw

HET BESTE STRANDNIEUWS KOMT VAN ONS

Blijf op de hoogte, laat je e-mailadres achter