Midweek arrangement

Een midweek vakantie in Zandvoort aan zee: ultiem genieten!

Home / Specials / Midweek zandvoort aan zee

STRANDVAKANTIE

Tijdens een midweek vakantie in Zandvoort aan Zee ervaar je het echte vakantiegevoel. Deze veelzijdige badplaats heeft alle ingrediënten voor een ultieme strandvakantie: een fijn uitgestrekt strand, prachtige natuur en sfeervolle strandtenten. Het kustplaatsje ligt dicht in de buurt van Haarlem en Amsterdam, en kunnen dus prima met elkaar gecombineerd worden. Zandvoort aan Zee is perfect voor een midweek vakantie, je kunt echt alle kanten op en ook met kids is het een perfecte Nederlandse vakantiebestemming. Bij Beachhouse Hotel overnacht je in comfortabele en moderne kamers direct aan het strand, met nét dat beetje luxe dat je zo hebt verdiend!

Midweek Arrangement

Voor een heerlijke strandvakantie in Zandvoort aan Zee boek je ons midweek arrangement. Het enige wat je hoeft te doen is relaxen!

  • Driedaags verblijf bij Beachhouse Hotel
  • Ontbijt inbegrepen
  • Inclusief 1 dag fietshuur

Let op! Dit arrangement is beschikbaar vanaf 06 september 2020.

Boek nu

Fietsen

Verken de omgeving van Beachhouse Hotel op de fiets. Verken romantisch Haarlem met zijn twee, ontdek de natuur in de duinen of maak een mooie tocht langs de kustlijn om vervolgens bij een strandtent neer te strijken

Fietsroutes

Natuur

Spot wild, wandel of fiets door de duinen achter Beachhouse Hotel. Er zijn maar liefst 2 grote natuurgebieden in de directe omgeving: het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en de Amsterdamse Waterleidingduinen.

meer informatie

Duinen

In dit woeste duingebied wordt het (drink-)water voor Amsterdam gezuiverd. Dit gebied is uniek voor wandelaars en vogelspotters want je mag je hier buiten de gebaande paden begeven en fietsers zijn niet toegestaan. Marterachtigen, eekhoorntjes, vossen, konijnen en damherten; ze zitten er allemaal! Toegang kost €1,50

meer informatie

Boek jouw midweek vakantie aan zee!


Het hotel is zeer eenvoudig te bereiken. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer. We bezorgen je graag een onvergetelijke tijd tijdens je midweek vakantie in Zandvoort aan Zee!

Superior zeezijde beachhouse hotel