Moederdag special

Vanaf € 218,- per nacht
Home / Specials / Moederdag special

Voor de liefste moeder

Zondag 9 mei is het weer moederdag. Een dag waarop we de belangrijkste vrouw in ons leven eens in de watten kunnen leggen. Trakteer jij je moeder en jezelf op een super ontspannen overnachting aan de kust? Je mag natuurlijk ook altijd jouw geliefde, oma, zus of beste vriendin met een verblijf aan zee verrassen.

Jullie arriveren in de middag en genieten van het strand en de zee. ‘s Avonds maakt onze Franse chef Nicolas een speciaal 3-gangen Moederdag-diner. In de ochtend slapen jullie lekker uit en krijgen jullie een heerlijk versgebakken ontbijt voor op de hotelkamer, mét prosecco! Als het tijd is om afscheid te nemen, krijgt je moeder (of je vrouw, vriendin, tante, – vul maar in!) een prachtige bos bloemen mee.

Moederdag Special


Geniet van een speciaal weekend met zijn tweeën vol mooie herinneringen.

  •  Overnachting in een kamer naar keuze
  • Prosecco-ontbijt (take-away op kamer)
  • 3-gangen diner (take-away op kamer)
  • Een prachtige bos bloemen
  • Geldig bij een verblijf tussen 7 en 10 mei 2020 Bij aankomst op vrijdag of zaterdag geldt een min. verblijfsduur van 2 nachten*

* Bij een verblijf van 2 nachten is 2x ontbijt en 1x diner inbegrepen

Boek nu

Leuk om te doen!

Duinen

Er zijn maar liefst 2 duingebieden om te ontdekken: Nationaal Park Zuid-Kennemerland en de Amsterdamse Waterleidingduinen. In de Amsterdamse Waterleidingduinen mogen wandelaars bovendien buiten de gebaande paden lopen!

naar site

BIG 5

Spot jij de ‘big five' van Zandvoort in de duinen? Van klein naar groot: de vos, het hert, Koninkpaard, Schotse Hooglander en – de grootste – de wisent!

meer info

TAKE-AWAY WALK

De lekkerste strandwandeling! Loop langs Ubuntu voor een Poké bowl, ga tussendoor nog even jeu-de-boulen bij strandtent Bodhi beach, loop langs de Green Egg barbecue van Ohana en sluit je wandeling af met een houtovenpizza van Republiek in Bloemendaal. MEER INFO

meer info

ACTIEF

Liever wat meer pit tijdens je vakantie in Zandvoort? Het strand leent zich perfect voor strandactiviteiten als surfen, suppen en kitesurfen! In de duinen mag je op sommige stukken mountainbiken, of ga hardlopen!

meer info