Groepsverblijf Zandvoort aan zee

Combineer een groepsverblijf met activiteiten aan het strand

Home / Groepsverblijf in Zandvoort

Groepsverblijf in Zandvoort aan Zee, direct aan het strand

Groepsactiviteiten zijn altijd een goed idee. Wil je medewerkers boeien en binden? Dan is het een aanrader om regelmatig brainstorm- en inspiratiesessies te organiseren. Het liefst doe je dit niet op kantoor. Met zijn allen eropuit om iets nieuws te ondernemen draagt enorm bij aan de teamspirit en productiviteit. En natuurlijk wordt het nog leuker met aansluitend een gezellige borrel met hapjes! Of organiseer een bedrijfslunch, groepsdiner met het team of een besloten feest om bijvoorbeeld een jubileum te vieren.

Ook in het privéleven zijn groepsactiviteiten een goed idee: een weekend eropuit met familie die je lang niet hebt gezien, is altijd gezellig. Zo heb je echt even tijd voor elkaar en creëer je waardevolle herinneringen.

Natuurlijk, groepsactiviteiten kun je overal ondernemen. Maar wil je iets echt bijzonders? Kies dan voor een groepsverblijf in Zandvoort aan Zee in combinatie met leuke groepsactiviteiten aan of op het strand!

Groepsverblijf in Zandvoort aan Zee

Zandvoort aan Zee is een badplaats waar meer dan genoeg te doen is, zeker ook voor allerlei groepsactiviteiten en bijeenkomsten. Denk aan:

  • Sportieve groepsactiviteiten zoals fietsen door de duinen.
  • Bezoek al fietsend (of zelfs lopend, als je zin hebt in een stevige wandeling) de plaatsen Bloemendaal aan Zee en het gezellige historische Haarlem.
  • Breng een bezoek aan het bekende Circuitpark Zandvoort.

Het mooiste is om deze groepsactiviteiten direct te combineren met een verblijf in Zandvoort aan Zee. Dit is meteen een manier om het (team)uitje eventueel meerdere dagen te laten duren.

Zandvoort aan zee

Verblijf bij Beachhouse Hotel en word wakker aan het strand

Dit prachtige boutique hotel ligt direct aan het Zandvoortse strand. Hoe fijn is het om na een dynamische dag vol groepsactiviteiten wakker te worden aan een ruisende, schitterende zee?

Vanuit het hotel zijn ontzettend veel mogelijkheden voor allerlei groepsactiviteiten, die de groep zeker nog lang bijblijft. Maar ook voor de eerder genoemde brainstorm- en inspiratie sessies zijn er allerlei opties. Gaat het om een kleine bijeenkomst of om een groter event? De mogelijkheden zijn er! Bij Beachhouse Hotel is genoeg ruimte voor iedereen.

Beach sports

Beach sports voor de echte sportievelingen: zoals kiten, surfen, raften en suppen.

Teambuilding

Teambuilding ten top: escape room, Robinson, strandspellen en meer.

Fietshuur

Huur een van onze fietsen en verken de veelzijdige omgeving. Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland is prachtig om per fiets te verkennen.

Workshops

Workshops: BBQ, salsadansen, cocktails maken, zandsculpturen, graffiti en meer.

Yoga

Ontspannen tijdens een heerlijke yoga of mindfulness sessie tijdens jullie teamuitje.

Wij maken jouw groepsverblijf in Zandvoort onvergetelijk!

Beachhouse Hotel biedt een perfecte uitvalsbasis voor groepsverblijven met een ligging dírect aan het strand van Zandvoort aan Zee. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het hotel zeer makkelijk te bereiken. Daarnaast is Beachhouse Hotel helemaal corona-proof gemaakt. Neem contact met ons op voor vragen naar de mogelijkheden en we nemen graag alle wensen met je door.

Ontspannen op het terras van het Beachhouse hotel

Interesse in een groepsverblijf bij Beachhouse Hotel?

Neem contact met ons op.

Contact