Home / Blog / 5 redenen om in de herfst naar de Nederlandse kust te gaan

5 redenen om in de herfst naar de Nederlandse kust te gaan

In de hersft op vakantie naar Zandvoort aan zee Beachhouse Hotel

De herfst is officieel van start gegaan en dat betekent dat we weer naar het strand kunnen zonder files. Het is bovendien het perfecte seizoen voor een lange strandwandeling. Je kunt echt even lekker uitwaaien aan de kust. Met een kustlijn van ruim 500 kilometer lang, hoef je voor die strandvakantie helemaal niet naar het buitenland. Kom dit najaar naar Zandvoort aan Zee!

Voor wie van wandelen houdt

In de herfst is het lekker rustig op het strand. Je kunt kilometers wandelen zonder iemand tegen te komen. Om je hoofd leeg te maken of bij te praten met je partner of een vriendin. En de gezonde zeelucht geeft je een instant energie boost!

Herfstkleuren

Ons land heeft drie nationale parken aan de kust, waar Nationaal Park Zuid-Kennemerland er één van is. In dit park, dat op steenworp afstand van Beachhouse Hotel ligt, kleuren de bomen en struiken in het najaar prachtig geel en oranje. Geniet van deze kleurenpracht tijdens een herfstwandeling, fietstocht of een heuse ruitersafari!

Warme chocomelk mét slagroom

Na een fikse wandeling over het strand, verdien je die warme chocolademelk met slagroom écht. In Zandvoort aan Zee zijn onder andere Tijn Akersloot en Beachclub No5 het hele jaar door geopend. Je kunt er heerlijk opwarmen, al dan niet bij een vuurtje, en genieten van het uitzicht op zee.

Zonsondergang

Nog een voordeel: in de herfst hoef je niet tot ’s avonds laat te wachten op de zonsondergang! En omdat het licht in het najaar veel zachter is, kun je ook prachtige foto’s maken. Dus ga er lekker voor zitten in je suite bij Beachhouse Hotel en houd je camera in de aanslag, want de luchten kleuren aan de kust van roze naar paars en van diepblauw naar zwart.

Een warm bad

Na een lange dag in de buitenlucht, is een warm bad de ultieme luxe. Onze Executive Sea Side Suites en Deluxe Sea Side Suites zijn uitgerust met bad van Philippe Starck design. Daarna plof je neer in het Italiaanse kingsize bed om te ontspannen na een dag vol van activiteiten. Het brengt je in de juiste stemming om nieuwe plannen te maken voor de volgende dag van je verblijf aan de kust. Zien we je snel?

Over Beachhouse Hotel

Beachhouse Hotel is gelegen direct aan het strand van Zandvoort aan Zee. Een van de populaire badplaatsen in Nederland. Je verblijft in een luxe suite voor een romantisch weekendje weg, om rust en ontspanning te vinden, voor een sportieve uitdaging of om een familievakantie te vieren. Hier vind je meer informatie.

Boek je vakantie aan zee

Boek je vakantie aan zee