Home / Blog / Beachhouse Hotel verwelkomt honden in de wintermaanden

Beachhouse Hotel verwelkomt honden in de wintermaanden

Beachhouse Hotel verwelkomt honden in de wintermaanden

Lekker uitwaaien op het strand tijdens een weekendje weg aan zee mét hond? Bij Beachhouse Hotel zijn kleine honden in de periode van 1 oktober tot 1 april van harte welkom. En ze krijgen zelfs een gratis kluif bij aankomst!

De meeste honden vinden het heerlijk om lekker actief te zijn; te rennen en te spelen met hun baasje. Het strand is daar natuurlijk de beste plek voor. Honden kunnen in zo’n grote zandbak altijd zien waar hun baasje zich bevindt, ongeremd heen en weer rennen en met een beetje geluk lekker spelen met andere honden. Voor sommige honden is er ook niet mooiers dan een duik in zee!

Strandvakantie Nederlandse kust

Een vakantie zonder onze trouwe viervoeter kan soms aanvoelen alsof je een kind hebt achtergelaten thuis en wij kunnen ons goed voorstellen dat je de rust van onze omgeving graag zou willen delen met je hond. Dat kan, maar er zijn wel enkele regels aan verbonden:

  • Honden zijn welkom van 1 oktober tot 1 april.
  • Maximaal 1 hond per kamer (max. 20 kg, schofthoogte 40 cm).
  • Bij check-in dient er een formulier getekend worden voor de extra charge van €25,- per dag en eventuele schade en akkoord op het huishoudelijk reglement.

Hier vind je onze Pet Policy voor meer informatie.

En vergeet de bal, shuttle of frisbee niet mee te nemen!

Boek je vakantie aan zee

Boek je vakantie aan zee