Home / Blog / Nieuwe video: Beach for Amsterdam, Beach for Boris

Nieuwe video: Beach for Amsterdam, Beach for Boris

Romantische vakantie aan zee in de buurt van Amsterdam

Wij weten natuurlijk al dat Zandvoort aan Zee dé bestemming is voor de ultieme vakantie aan zee, het hele jaar door. In de zomermaanden kun je ontspannen op het strand, in het najaar ontdek je de natuurrijke omgeving, bijvoorbeeld per fiets. Ook worden er het hele jaar door veel leuke evenementen in de badplaats georganiseerd. We sloegen de handen ineen met Zandvoort Marketing, dat zich inspant om meer mensen – Amsterdammers in ’t bijzonder – te motiveren naar dit fijne plekje aan zee te komen.

Beach for Amsterdam, Beach for Boris

‘Zandvoort, beachforamsterdam’ is de de slogan die Zandvoort Marketing gebruikt voor de promotiecampagne van de badplaats. De campagne haakt aan bij de naam ‘Amsterdam Beach’, waarmee Amsterdam Marketing de badplaats al enkele jaren promoot bij buitenlandse bezoekers. Zandvoort gaat zich de komende jaren richten op de inwoners en bezoekers van de Metropoolregio Amsterdam en op bedrijven die in Zandvoort evenementen willen organiseren. Want Zandvoort heeft de ruimte: kilometers aan strand, het Circuit van Zandvoort, twee grote natuurparken en een dorp vol horeca en winkels! De nieuwste toevoeging aan de campagne is de video ‘Beach for Amsterdam, Beach for Boris’, die Zandvoort Marketing in samenwerking met Beachhouse Hotel ontwikkelde.

Laura Scholten (Manager Beachhouse Hotel): “Zandvoort aan Zee heeft veel te bieden. Om meer mensen kennis te laten maken met Beachhouse Hotel en de badplaats, werken we samen met Zandvoort Marketing. Met als resultaat de video ‘Beach for Amsterdam, Beach for Boris’, die je een kijkje geeft in het leven van Boris, een advocaat uit Amsterdam. Ik denk dat veel mensen zich kunnen verplaatsen in het verhaal van Boris: Boris heeft een drukke baan, een gezin.. Voldoende ontspanning schiet er dan nog weleens bij in. We laten zien dat je, wanneer je voor een (korte) vakantie naar Beachhouse Hotel in Zandvoort komt, je echt even helemaal weg bent. Ontspannen aan het strand met een goed boek of juist actief bezig zijn, de mogelijkheden in de omgeving zijn eindeloos. En aan het einde van de dag kom je tot rust in een van onze suites”.

Eerder ontwikkelde Zandvoort Marketing onder andere ‘Beach for Andy’, waarin Andy gaat racen op het Circuit van Zandvoort, ‘Beach for Kat’, waarin Kat gaat paddle boarden op zee, en ‘Beach for Georgina’ ter promotie van het British Festival in juli van dit jaar. Je kunt alle video’s bekijken op het YouTube-kanaal van Visit Zandvoort. Het is duidelijk: er is voor ieder wat wils in Zandvoort!

Strandhotel Zandvoort aan Zee

Droom jij al van een heerlijke strandwandeling langs het strand met een zilte zeebries door je haren? Of wil je liever iets actiefs doen en het duingebied van Zandvoort of Bloemendaal ontdekken op de fiets? Beachhouse Hotel is hét strandhotel om er even helemaal uit te zijn. Bijzonder is dat ons hotel óp het strand van Zandvoort staat, dat is uniek in Nederland. Vanuit je suite hoor je de golven breken op het strand en heb je een prachtig uitzicht op zee. Wanneer je de grote Franse balkonramen helemaal openschuift is de strandbeleving compleet! Alle ingrediënten voor de ultieme vakantie aan zee zijn aanwezig. Meer weten over de mogelijkheden? Klik hier.

 

 

 

Boek je vakantie aan zee

Boek je vakantie aan zee