Home / algemeen

Kan ik mijn reservering kosteloos annuleren? 

Ik heb rechtstreeks bij Beachhouse Hotel geboekt. De annuleringsvoorwaarden worden weergegeven in uw boekingsbevestiging. Als u uw reservering wilt annuleren, kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@beachhouse.nl. Houd er rekening mee dat er een annuleringsboete van toepassing is als het gratis annuleringsvenster al is verlopen. Ik heb via een reisbureau of online boekingsplatform […]

Verkoopt Beachhouse snacks & drinken?

Frisdrank, alcoholische drankjes en chips zijn verkrijgbaar bij de receptie. Per 23 oktober mag er vanaf 20:00 uur geen alcohol meer worden verkocht. Dit geldt zowel voor supermarkten, afhaalbestellingen en in hotels. Het consumeren van alcohol mag uiteraard wel nog ná 20:00 uur.

Kan ik weer uiteten en uitgaan?

Ja, de restaurants zijn weer open, net als de cafes en strandtenten! Sinds 26 juni 2021 mogen ook de kroegen, nachtclubs en festivals weer plaatsvinden met een testbewijs van Testen voor Toegang.

Serveert Beachhouse Hotel ontbijt?

Doordeweeks en in het weekend is er een ontbijtbuffet. Hierbij werken we met tijdsloten. Je kunt een tijdslot reserveren tussen 08:00 en 11:00. Tijdens dit tijdslot kun je zelf, in alle rust, je favoriete ontbijt samenstellen. Je kunt je ontbijt vervolgens meenemen naar je kamer of naar ons grote terras.